Boudoir Poses

Ben je benieuwd naar tips en voorbeelden voor boudoir poses? Of je nu zelf wilt experimenteren met boudoir poses, iemand wilt verrassen, of je je wilt voorbereiden op je eerste professionele boudoir fotoshoot. Ik geef je tips en voorbeelden zodat jij alvast kunt oefenen met jouw boudoir poses!

CAPTURE YOUR CONFIDENCE

 

Lieve woorden

'Tjah wat zullen we zeggen? Fucking Fantastisch! Een boudoir experience bij Frency Koster is een absolute aanrader. Voor vrouwen, stellen of mannen die zich op een prachtige manier vast willen laten leggen. Mijn vrouw en ik zijn heerlijk in de watten gelegd. Na een drankje en de visagie voor mijn vrouw gingen we mooie kleding aantrekken (of uit) en die fotoshoot in. Frency is top in het aansturen en het op je gemak stellen met poseren en zorgt dat jij jouw beste zelf laat zien. Ze legt dat vervolgens perfect vast. Even relaxen na de shoot en dan zorgt Frency voor de reveal: een ware tentoonstelling van die prachtige beelden. Dat kiezen is dan ook een behoorlijk drama als je zoveel moois te zien krijgt. Na enkele weken mogen de gekozen foto's opgehaald worden. Na een warm onthaal krijgen we de foto's te zien, prachtig afgedrukt en gepresenteerd in een mooie box. We zijn er super blij mee!'

Ik help je naar jouw boudoir poses!

Tijdens de shoot zal ik je helpen en coachen bij het vinden van de juiste boudoir poses waar jij je prettig bij voelt.

Poseren is een stukje loslaten en opgaan in het moment. Ik werk vooral met veel ‘ongeposeerde’ poses. Hierin laat ik je lichtjes bewegen in een aangenomen pose en leg ik je vast in een pose die past bij jouw natuurlijke manier van bewegen. Op deze manier is het altijd een foto die echt past bij wie jij bent!

Ook zullen we tijdens de shoot gaan voor wat strakkere poses. Hierbij zal ik je volledig vertellen wat je moet doen, maak je geen zorgen! Vertrouw op mijn expertise en kennis. Je kan er 100% vanuit gaan dat het poseren je gaat lukken en dat je het ook echt leuk gaat vinden.

Wil je toch graag oefenen?
Hieronder geef ik je een tips en voorbeelden van boudoir poses.

1. De curve

Probeer een natuurlijke, verleidelijke curve te maken door je rug licht te hollen. Hierdoor benadruk je jouw figuur en voeg je precies die sensuele touch toe aan je foto’s. Wil je net dat ene extra geven? Plaats dan je handen zachtjes op je heupen of boven je hoofd om de boudoir pose af te maken.

2. Hoge verleidelijke hakken

Je hebt deze boudoir pose vast al vaker voorbij zien komen. Hoge hakken, de geheime wapens van elke boudoir sessie! Hoge hakken zorgen namelijk net voor dat ene extra, maar geeft ook een boost aan je zelfvertrouwen:

  • Verbeterde houding: Hakken helpen je om rechtop te staan, je rug recht te strekken, waardoor de uitlijning van je wervelkolom extra mooi naar voren komt. Zo komt je natuurlijke schoonheid en kracht op een subtiele manier naar voren.
  • Extra boost van spieren: Het dragen van hakken zorgt ervoor dat je kuitspieren en bilspieren aanspannen. En dit mag gezien worden! Hierdoor krijg je een strakkere uitstraling van je kuiten en billen, die zowel kracht als sensualiteit uitstraalt.


Ben je niet zo van de hakken, maar meer van gympen of blote voeten? Geen enkel probleem! Ook dan kan je op een sensuele manier poseren. Door het optillen van je hak spannen je kuit en bilspieren aan wat ervoor zorgt dat je er prachtig uit ziet op de foto!

3. Armen in de lucht!

Een eenvoudige maar vooral ook een geweldige boudoir pose is met je armen in de lucht. Je maakt hier snel al een zwoele boudoir houding mee.

Ga met je rug naar de camera zitten. Hef je armen op en kruis ze sierlijk bij de pols. Zorg ervoor dat je handen ontspannen blijven, met de vingertoppen een beetje naar voren of naar jezelf gericht. Wil je nog die extra touch? Til je kin naar het plafond en gooi je haar los.

4. Staande boudoir poses

Met jouw volledige lengte ontstaat er een dynamische look. Belangrijk hierbij is de manier waarop je jouw gewicht verdeelt, wat kan helpen bij het maken van natuurlijke rondingen en een zelfverzekerde houding. Met staande boudoir poses kan je gebruik maken van de omgeving, door bijvoorbeeld tegen een muur te leunen, waardoor unieke composities ontstaan.

5. Zittende boudoir poses

Met zittende boudoir poses kan je mooi de intimiteit vastleggen. Ook laat deze pose je billen mooi uit komen. In een zittende pose zijn je rondingen goed zichtbaar.
Wat kan je er allemaal voor gebruiken? Een stoel, bank of zelfs de vloer om allemaal met verschillende hoeken te werken. Hierdoor krijg je veel verschillende maar vooral interessante foto’s.

6. Liggende boudoir poses

Een liggende boudoir pose zorgt voor een ​​ontspannen maar vooral een sensuele sfeer. Bij liggende poses krijg je vaak het gevoel van overgave. Het loslaten van emoties en het vrijlaten van sensuele energie.
Wanneer je ligt, speel dan ook met verschillende gezichtshoeken en blikrichtingen.

Nog wat extra tips nodig?

Hierbij nog wat extra tips die je kunnen helpen om je beste kant naar voren te brengen en prachtige foto’s te maken.

 

  • Oefenen voor de spiegel: Oefenen voor de spiegel is een leuke manier om alvast in de stemming te komen voor jouw boudoir experience. Maar maak jezelf niet gek als het niet lijkt te lukken. Zodra je bij mij bent zal ik je helpen om de juiste pose te vinden op een ontspannen manier zodat jij je prettig voelt bij de poses.
  • Experimenteer met licht: Zoek naar die zachte, dromerige verlichting voor een subtiele en romantische sfeer. Probeer te zoeken naar mooi zacht daglicht wat binnenkomt via een raam en laat het licht van een kant komen om jouw pose het beste uit te laten komen. 
  • Let op de achtergrond: Een rommelige of drukke achtergrond kan afleiden van de foto. Kies daarom voor een rustige achtergrond die de aandacht op jou vestigt! Een neutrale muur, alleen één stoel zonder kussen, minimalistisch interieur kunnen allemaal goede opties zijn.
  • Ontspan en geniet vooral: Het belangrijkste is om te ontspannen en vooral veel plezier te hebben tijdens het poseren. Doordat we al kennis hebben gemaakt bij de intake is de eventuele eerste spanning al weg en hangt er een relaxte sfeer tijdens de shoot. Vergeet niet: poseren is echt heel leuk! Je ontdekt vaak een hele nieuwe kant van jezelf. Plezier zit ook in speelsheid, humor en kunnen lachen om ‘imperfecties’. Niemand is perfect of eigenlijk juist iedereen is perfect! Jij bent uniek en dat zal zorgen voor de mooiste boudoir foto’s.

Meer hulp nodig bij je boudoir poses?

Hopelijk heb jij heel veel aan deze tips voor jouw shoot ervaring! Wanneer je een shoot bij mij hebt, dan begeleid ik je helemaal bij de boudoir poses. Met jarenlang coach ervaring, gaat dat helemaal goed komen! Heb je een boudoir fotoshoot als stel? Ook dan gaat het met de poses helemaal goed komen! Neem gerust contact met me op om alle mogelijkheden te bespreken. Zo gaan we er samen een onvergetelijke dag van maken.


Capture your confidence.

boudoir poses inspiratie
tips boudoir poses
inspiratie boudoir poses

Contact

hello@frencykosterphotography.nl

0623027004

Heidebloemstraat 12 A
5482 ZA Schijndel