Boudoir fotoshoot

Een boudoir fotoshoot, een exclusieve, stijlvolle en persoonlijke ervaring. Speciaal voor jou! Tijdens deze boudoir fotoshoot laat ik je zien hoe sensueel, krachtig en classy jij bent. Want ik geloof dat elke vrouw het verdient om zichzelf vast te leggen als een kunstwerk aan de muur, met zichzelf in de hoofdrol. 

YOU ARE ART
I CREATE ART

Hoe werkt een boudoir fotoshoot?

Samen halen we het allermooiste uit jouw boudoir fotoshoot. Daarom bereid ik je altijd goed voor. 

Lieve woorden

'Tjah wat zullen we zeggen? Fucking Fantastisch! Een boudoir experience bij Frency Koster is een absolute aanrader. Voor vrouwen, stellen of mannen die zich op een prachtige manier vast willen laten leggen. Mijn vrouw en ik zijn heerlijk in de watten gelegd. Na een drankje en de visagie voor mijn vrouw gingen we mooie kleding aantrekken (of uit) en die fotoshoot in. Frency is top in het aansturen en het op je gemak stellen met poseren en zorgt dat jij jouw beste zelf laat zien. Ze legt dat vervolgens perfect vast. Even relaxen na de shoot en dan zorgt Frency voor de reveal: een ware tentoonstelling van die prachtige beelden. Dat kiezen is dan ook een behoorlijk drama als je zoveel moois te zien krijgt. Na enkele weken mogen de gekozen foto's opgehaald worden. Na een warm onthaal krijgen we de foto's te zien, prachtig afgedrukt en gepresenteerd in een mooie box. We zijn er super blij mee!'

Intake boudoir fotoshoot

Allereerst doen we een telefonische intake, waarbij we elkaar kunnen leren kennen en jij jouw wensen en grenzen kan aangeven. Samen gaan we kijken naar de look en feel van jouw fotoshoot.

Voorbereiding

Daarna ontvang je een uitgebreide stylingguide met allerlei tips en weetjes over wat je aan kan doen en mee kan nemen. Je mag ook gebruikmaken van de boudoir garderobe in mijn studio.

Haar & make-up

Op de dag van de fotoshoot legt onze Hair & Make-Up Artist je heerlijk in de watten. Zodat jij er prachtig uitziet! De boudoir fotoshoot is altijd inclusief haar en visagie.

boudoir Fotoshoot

Dat is de dag! Het is niet jouw taak om goed te kunnen poseren, dat is de mijne. Met mijn jarenlange ervaring coach ik je overal doorheen en geloof me, je gaat het juist super leuk vinden om te doen!

Reveal

Direct na de shoot laat ik jou op unieke wijze alle foto’s zien. We beleven samen jouw boudoir fotoshoot, trekken de prosecco open en jij gaat zien hoe AMAZING je bent.
Dit is echt jouw moment!!

Albums en Wall-art

Jij verdient het allermooiste en beste. Prachtige luxe prints in een vegan leather folio box en kunst aan de muur met jou in de hoofdrol. Ingelijst, als positieve reminder voor wie jij bent. Een manier waarop iedereen ziet hoe prachtig jij bent!

Investering

Investering

SESSION FEE €395,00

– Intake
– Moodboard
– Stylingguide

– Full-photo experience
– Professionele haar&visagie

– Begeleiding tijdens het poseren
– Koffie/thee/vers fruit
– Retouche en editing op alle foto’s
– Reveal

Bestellen kan per foto (€250).

Alle foto’s zitten in prachige luxe foliobox (inclusief een usb)

De prijzen voor package deals starten vanaf €1500,-

Vraag de uitgebreide prijslijst aan via hello@frencykosterphotography.nl

boudoir fotoshoot
boudoir fotoshoot investering

Boek jouw boudoir fotoshoot

Let me capture your confidence! You are beautiful, powerful and deserve this.
Jij mag blij zijn met wie je bent en trots zijn op jouw lichaam. Dit mag worden vastgelegd met een kunstwerk aan de muur met jou in de hoofdrol.
Boek jouw boudoir fotoshoot bij Koster Fotografie en ontdek de sensuele, krachtige en stijlvolle vrouw die jij altijd al was!

 

studio boudoir fotoshoot

Contact

hello@frencykosterphotography.nl

0623027004

Heidebloemstraat 12 A
5482 ZA Schijndel