Boudoir fotoshoot stel

Boudoir fotoshoot stel: een exclusieve, stijlvolle shoot voor stellen die hun liefdevolle verbinding willen vastleggen. Tijdens de shoot draait alles om wie jullie zijn als koppel. Liefde, vertrouwen, jullie sensuele energie, alles mag er zijn tijdens deze onvergetelijke boudoir fotoshoot. 

YOU ARE ART

I CREATE ART

Hoe ziet een boudoir
fotoshoot voor stellen eruit?

Een boudoir fotoshoot voor stellen is meer dan een reeks foto’s van elkaar.
Het is geen fotoshoot op het strand of in de duinen. Nee, deze bijzondere boudoir fotoshoot brengt jullie dichter bij elkaar dan ooit tevoren. We zorgen voor een fijne sfeer waarin jullie jezelf kunnen zijn en waarin jullie liefde en passie op een natuurlijke en speciale manier worden vastgelegd. Elk beeld straalt liefde en verbondenheid uit. Vastgelegd in prachtige foto’s, zodat jullie nog vele jaren kunnen genieten van jullie liefde!

Lieve woorden

'Tjah wat zullen we zeggen? Fucking Fantastisch! Een boudoir experience bij Frency Koster is een absolute aanrader. Voor vrouwen, stellen of mannen die zich op een prachtige manier vast willen laten leggen. Mijn vrouw en ik zijn heerlijk in de watten gelegd. Na een drankje en de visagie voor mijn vrouw gingen we mooie kleding aantrekken (of uit) en die fotoshoot in. Frency is top in het aansturen en het op je gemak stellen met poseren en zorgt dat jij jouw beste zelf laat zien. Ze legt dat vervolgens perfect vast. Even relaxen na de shoot en dan zorgt Frency voor de reveal: een ware tentoonstelling van die prachtige beelden. Dat kiezen is dan ook een behoorlijk drama als je zoveel moois te zien krijgt. Na enkele weken mogen de gekozen foto's opgehaald worden. Na een warm onthaal krijgen we de foto's te zien, prachtig afgedrukt en gepresenteerd in een mooie box. We zijn er super blij mee!'

Het perfecte moment

Jullie liefdesverhaal verdient het om gevierd te worden, of het nu gaat om het vastleggen van jullie liefde voor elkaar, het overwinnen van een moeilijke periode of het starten van een nieuw hoofdstuk in jullie relatie. Een boudoir fotoshoot voor stellen zal jullie dichter bij elkaar brengen dan ooit tevoren. 

Intake

Ontdek jullie boudoir droom tijdens een persoonlijke telefonische intake, waarin we jullie wensen en grenzen bespreken om voor een ultieme boudoir experience te zorgen die jullie liefdesverhaal vertelt. Ik denk graag met jullie mee zodat jullie echt unieke  en persoonlijke foto’s ontvangen.

Voorbereiding

Na de intake ontvangen jullie een uitgebreide stylingguide met handige tips en weetjes over wat je kan aandoen en meenemen tijdens de shoot. Bovendien mogen jullie ook kiezen uit de exclusieve selectie in de studio garderobe.

Haar & make-up

Eerst worden jullie helemaal in de watten gelegd. Je begint de shoot ervaring met een luxe haar- en make-up sessie door onze professionele stylist, inbegrepen bij jullie boudoir experience. We overleggen altijd met jullie over wat jullie graag willen met jullie haar en make-up.

Fotoshoot

Dat is jullie dag, de dag van de shoot! In een ontspannen en comfortabele sfeer begeleid ik jullie met mijn jarenlange coach ervaring door de boudoir fotoshoot, waar jullie passie en liefde centraal staan. Er is ook tijd voor solo foto’s als jullie dat willen.

Reveal

Na de shoot een speciaal moment: het onthullen van de foto’s in “the darkroom”! Jullie beleven samen de boudoir fotoshoot, trekken de prosecco open en gaan zien hoe AMAZING jullie zijn als stel.

Albums en Wall-art

Jullie verdienen het allerbeste en mooiste. Maak jullie ervaring tastbaar met luxe prints in een vegan leather foliobox en kunst aan de muur, zodat deze jullie dagelijks herinneren aan jullie special moment, kracht en de liefde die jullie delen.

Investering

SESSION FEE €395,00

  • Intake
  • Moodboard
  • Stylingguide 
  • Full- photo experience  
  • Professionele haar&visagie
  • Begeleiding tijdens het poseren
  • Koffie/thee/vers fruit
  • Retouche en editing op alle foto’s
  • Reveal

Bestellen kan per foto (€ 250).
Alle foto’s zitten in prachtige luxe foliobox (inclusief een usb)
De prijzen voor package deals starten vanaf €1500,-
Vraag de uitgebreide prijslijst aan via hello@frencykosterphotography.nl

 

boudoir shoot stellen
boudoir fotoshoot voor stel

Boek jullie boudoir fotoshoot stel

Een boudoir fotoshoot voor stellen bij Frency Koster Fotografie is meer dan alleen een fotoshoot. Het is een viering van jullie liefde en een kans om samen een nieuw hoofdstuk in jullie relatie te openen. Laten we samen jullie liefde, kracht en passie vastleggen in onvergetelijke beelden. Boek nu jullie fotoshoot en laat de sensuele kracht van jullie relatie stralen in prachtige kunstwerken.

boudoir fotoshoot voor stellen
boudoir stel fotoshoot
stellen boudoir fotoshoot

Contact

hello@frencykosterphotography.nl

0623027004

Heidebloemstraat 12 A
5482 ZA Schijndel