Boudoir fotoshoot Eindhoven

Een boudoir fotoshoot in Eindhoven: een exclusieve, stijlvolle en persoonlijke belevenis, helemaal voor jou! Tijdens deze boudoir fotoshoot laat ik je zien hoe sensueel, krachtig en classy jij bent. Laat jezelf stralen en geniet van de empowerment die je ervaart tijdens deze intieme en persoonlijke sessie.

Shooten op een andere
locatie in eindhoven?

We kunnen de fotoshoot bij jou thuis, in een chique hotelkamer of in een prachtig kasteel houden. Houd er wel rekening mee dat er extra kosten verbonden zijn aan het inpakken van mijn apparatuur, verlichting en boudoir garderobe.

De bijkomende kosten voor andere locaties zijn afhankelijk van de duur van de shoot op die locatie. Neem gerust contact met mij op als je hierin geïnteresseerd bent. Ik maak graag een passende offerte voor je.

Lieve woorden

'Tjah wat zullen we zeggen? Fucking Fantastisch! Een boudoir experience bij Frency Koster is een absolute aanrader. Voor vrouwen, stellen of mannen die zich op een prachtige manier vast willen laten leggen. Mijn vrouw en ik zijn heerlijk in de watten gelegd. Na een drankje en de visagie voor mijn vrouw gingen we mooie kleding aantrekken (of uit) en die fotoshoot in. Frency is top in het aansturen en het op je gemak stellen met poseren en zorgt dat jij jouw beste zelf laat zien. Ze legt dat vervolgens perfect vast. Even relaxen na de shoot en dan zorgt Frency voor de reveal: een ware tentoonstelling van die prachtige beelden. Dat kiezen is dan ook een behoorlijk drama als je zoveel moois te zien krijgt. Na enkele weken mogen de gekozen foto's opgehaald worden. Na een warm onthaal krijgen we de foto's te zien, prachtig afgedrukt en gepresenteerd in een mooie box. We zijn er super blij mee!'

Hoe werkt een boudoir fotoshoot in Eindhoven?

Samen zorgen we ervoor dat jouw boudoir fotoshoot nabij Eindhoven perfect wordt.
Ik bereid je daarom volledig voor, van de intake tot aan de onthulling van de foto’s tijdens jouw Boudoir Experience.

Intake

We maken telefonisch kennis, bespreken jouw wensen en grenzen en richten ons op jouw ultieme boudoir ervaring. Ik denk graag met je mee, zodat jij echt unieke en persoonlijke foto’s ontvangt.

Voorbereiding

Na de intake ontvang je een uitgebreide styling gids met tips en informatie over kleding en accessoires voor de shoot. Ook mag je gebruikmaken van de exclusieve boudoir garderobe in de studio.

Haar & make-up

Op de dag van de fotoshoot word je in de watten gelegd door onze Hair & Make-Up Artist, zodat je er prachtig uitziet. De fotoshoot is standaard inclusief professionele haarstyling en visagie. Neem gerust een kijkje bij ons team!

Fotoshoot

De dag van jouw boudoir shoot nabij Eindhoven is aangebroken! In een ontspannen sfeer begeleid ik je met mijn jarenlange coach ervaring door de boudoir ervaring. Ik begeleid je in het poseren en help je jouw innerlijke schoonheid naar voren te halen. Het wordt een dag om nooit te vergeten!

Reveal

Direct na de shoot laat ik jou op unieke wijze alle foto’s zien. We beleven samen jouw boudoir fotoshoot, trekken een fles prosecco open, heffen het glas en dan zie jij jezelf zoals je werkelijk bent: prachtig!

Albums en Wall-art

Van luxe prints tot kunst aan de muur waarin jij de hoofdrol speelt. Ingelijst als een positieve herinnering aan jouw unieke schoonheid. We zorgen ervoor dat jouw foto’s de aandacht krijgen die ze verdienen.

Investering

SESSION FEE €395,00
 
  • Intake
  • Moodboard
  • Stylingguide 
  • Full- photo experience  
  • Professionele haar&visagie
  • Begeleiding tijdens het poseren
  • Koffie/thee/vers fruit
  • Retouche en editing op alle foto’s
  • Reveal


Bestellen kan per foto (€ 250). Alle foto’s worden gepresenteerd in een prachtige luxe foliobox (inclusief een usb). Prijzen voor arrangementen beginnen vanaf €1500,-. Vraag de uitgebreide prijslijst aan via hello@frencykosterphotography.nl

Mooie Boudoir shoot in Eindhoven
Mooie boudoir shoot eindhoven

Boek jouw boudoir fotoshoot in Eindhoven

Elke vrouw heeft haar eigen verhaal, kracht en schoonheid. Laten we samen dat verhaal vastleggen. Boek jouw boudoir fotoshoot in Brabant nabij Eindhoven en Den Bosch bij Frency Koster Fotografie en ontdek de sensuele, krachtige en stijlvolle vrouw die jij altijd al bent geweest!

shoot boudoir eindhoven
Boudoir shoot in Eindhoven
Boudoir shoot in Eindhoven 2

Contact

hello@frencykosterphotography.nl

0623027004

Heidebloemstraat 12 A
5482 ZA Schijndel