Boudoir fotoshoot Den Bosch

Op zoek naar een exclusieve, stijlvolle en persoonlijke boudoir fotoshoot in Den Bosch? Bij Koster Fotografie laat ik jou de sensuele, krachtige en classy vrouw zien die jij bent. Elke vrouw in Den Bosch verdient het om zichzelf vast te leggen als een kunstwerk, met zichzelf in de hoofdrol.

Hoe werkt een boudoir
fotoshoot in Den Bosch?

We zorgen er samen voor dat jouw boudoir fotoshoot perfect wordt. Daarom bereid ik je altijd goed voor voordat jouw boudoir experience begint.

Lieve woorden

'Tjah wat zullen we zeggen? Fucking Fantastisch! Een boudoir experience bij Frency Koster is een absolute aanrader. Voor vrouwen, stellen of mannen die zich op een prachtige manier vast willen laten leggen. Mijn vrouw en ik zijn heerlijk in de watten gelegd. Na een drankje en de visagie voor mijn vrouw gingen we mooie kleding aantrekken (of uit) en die fotoshoot in. Frency is top in het aansturen en het op je gemak stellen met poseren en zorgt dat jij jouw beste zelf laat zien. Ze legt dat vervolgens perfect vast. Even relaxen na de shoot en dan zorgt Frency voor de reveal: een ware tentoonstelling van die prachtige beelden. Dat kiezen is dan ook een behoorlijk drama als je zoveel moois te zien krijgt. Na enkele weken mogen de gekozen foto's opgehaald worden. Na een warm onthaal krijgen we de foto's te zien, prachtig afgedrukt en gepresenteerd in een mooie box. We zijn er super blij mee!'

Intake

We maken telefonisch kennis, bespreken jouw wensen en grenzen en richten ons op jouw ultieme boudoir ervaring. Ik denk graag met je mee, zodat jij echt unieke en persoonlijke foto’s ontvangt.

Voorbereiding

Wat daarna? Je ontvangt een uitgebreide stylingguide met allerlei tips en weetjes over wat je aan kan doen en mee kan nemen tijdens de shoot. Je mag ook gebruikmaken van de boudoir garderobe in mijn studio.

Haar & make-up

Op de dag van de fotoshoot legt onze Hair & Make-Up Artist je heerlijk in de watten. Zodat jij er prachtig uitziet! De boudoir fotoshoot is altijd inclusief haar en visagie.

Fotoshoot

Dat is de dag, jouw boudoir fotoshoot nabij Den Bosch! In een ontspannen sfeer begeleid ik je met mijn jarenlange coach ervaring door de boudoir experience.

Reveal

Direct na de shoot laat ik jou op unieke wijze alle foto’s zien. We beleven samen jouw boudoir fotoshoot, trekken de prosecco open en jij gaat je jezelf zien zoals je werkelijk bent: prachtig!

Albums en Wall-art

Jij verdient het allermooiste en beste. Van luxe prints tot kunst aan de muur met jou in de hoofdrol. Ingelijst, als positieve reminder voor wie jij bent. We zorgen dat jouw foto’s de plek krijgen die ze verdienen.

Investering

SESSION FEE €395,00
 
  • Intake
  • Moodboard
  • Stylingguide 
  • Full- photo experience  
  • Professionele haar&visagie
  • Begeleiding tijdens het poseren
  • Koffie/thee/vers fruit
  • Retouche en editing op alle foto’s
  • Reveal


Bestellen kan per foto (€ 250). Alle foto’s worden gepresenteerd in een prachtige luxe foliobox (inclusief een usb). Prijzen voor arrangementen beginnen vanaf €1500,-. Vraag de uitgebreide prijslijst aan via hello@frencykosterphotography.nl

Mooie boudoir shoot in den bosch
mooie boudoir fotoshoot in den bosch

Boek jouw boudoir fotoshoot in Den Bosch

Elke vrouw heeft een verhaal, een kracht, een schoonheid. Laten we samen dat verhaal voor je vastleggen.
Boek jouw boudoir fotoshoot in Brabant nabij Den Bosch en Eindhoven bij Koster Fotografie en ontdek de sensuele, krachtige en stijlvolle vrouw die jij altijd al was!

den bosch boudoir fotoshoot
boudoir fotoshoot - den bosch
den bosch - boudoir fotoshoot

Contact

hello@frencykosterphotography.nl

0623027004

Heidebloemstraat 12 A
5482 ZA Schijndel