Boudoir fotoshoot brabant

Ontdek de ware jij met een boudoir fotoshoot in Brabant. Bij Frency Koster Photography laat ik jou de sensuele, krachtige en classy vrouw zien die jij bent. Jij verdient het om jezelf vast te leggen als een kunstwerk, met jezelf in de hoofdrol.

Lieve woorden

'Tjah wat zullen we zeggen? Fucking Fantastisch! Een boudoir experience bij Frency Koster is een absolute aanrader. Voor vrouwen, stellen of mannen die zich op een prachtige manier vast willen laten leggen. Mijn vrouw en ik zijn heerlijk in de watten gelegd. Na een drankje en de visagie voor mijn vrouw gingen we mooie kleding aantrekken (of uit) en die fotoshoot in. Frency is top in het aansturen en het op je gemak stellen met poseren en zorgt dat jij jouw beste zelf laat zien. Ze legt dat vervolgens perfect vast. Even relaxen na de shoot en dan zorgt Frency voor de reveal: een ware tentoonstelling van die prachtige beelden. Dat kiezen is dan ook een behoorlijk drama als je zoveel moois te zien krijgt. Na enkele weken mogen de gekozen foto's opgehaald worden. Na een warm onthaal krijgen we de foto's te zien, prachtig afgedrukt en gepresenteerd in een mooie box. We zijn er super blij mee!'

Boudoir fotoshoot

Wat is een boudoir fotoshoot?

Een boudoir fotoshoot is meer dan alleen foto’s maken. Het is een ervaring die draait om zelfliefde, zelfvertrouwen en het vieren van je unieke schoonheid. In een studio waar we een omgeving maken waar je helemaal jezelf kunt zijn.

Intake

We maken kennis, bespreken jouw wensen en grenzen, en bespreken jouw ultieme boudoir experience tijdens een telefonische intake.

Voorbereiding

Na de intake ontvang je een uitgebreide stylingguide vol met handige tips en weetjes over wat je aan kan doen en mee kan nemen tijdens de shoot. Bovendien mag je ook altijd kiezen uit een exclusieve selectie uit de studio garderobe.

Haar & make-up

Eerst word je helemaal in de watten gelegd. Luxe en ontspanning staan voorop door een professionele haar- en make-up styliste, inbegrepen bij jouw boudoir experience.

Fotoshoot

Dat is jouw dag, de dag van jouw boudoir fotoshoot in Brabant! In een ontspannen sfeer begeleid ik je met mijn jarenlange coach ervaring door de boudoir experience. You are art, I create it.

Reveal

Direct na de shoot gaan we samen op een unieke wijze alle foto’s bekijken. We openen een fles prosecco en vieren het moment waarop je jezelf prachtig vastgelegd ziet op de foto’s.

Albums en Wall-art

Jij verdient het allermooiste en beste. Van luxe prints tot kunst aan de muur met jou in de hoofdrol. Elk stuk is zorgvuldig ingelijst, een dagelijkse inspiratiebron die je herinnert aan jouw unieke schoonheid en wie je werkelijk bent.

Investering

SESSION FEE €395,00

  • Intake
  • Moodboard
  • Stylingguide 
  • Full- photo experience  
  • Professionele haar&visagie
  • Begeleiding tijdens het poseren
  • Koffie/thee/vers fruit
  • Retouche en editing op alle foto’s
  • Reveal


Bestellen kan per foto (€ 250).
Alle foto’s zitten in prachtige luxe foliobox (inclusief een usb)
De prijzen voor package deals starten vanaf €1500,-
Vraag de uitgebreide prijslijst aan via hello@frencykosterphotography.nl

brabant - boudoir fotoshoot
Shoot boudoir Brabant

Boek jouw boudoir fotoshoot in Brabant

Elke vrouw heeft een verhaal, een kracht, een schoonheid. Laten we samen dat verhaal voor je vastleggen. Boek jouw boudoir fotoshoot in Brabant in de omgeving van Den Bosch en Eindhoven bij Frency Koster Photography. Laat je sensuele kracht stralen en krijg prachtige kunstwerken van jou!

boudoir fotoshoot brabant studio
studio boudoir fotoshoot brabant
studio- boudoir fotoshoot brabant

Contact

hello@frencykosterphotography.nl

0623027004

Heidebloemstraat 12 A
5482 ZA Schijndel